Myyntiturvan välityspalvelu pelaa koronasta huolimatta

Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä välityspalkkiolla ja markkinoi asuntoja erityisen monipuolisesti. Koronaepidemian aikana hyödynnämme tehokkaasti uuden tekniikan mahdollisuuksia ja yksityisesittelyjä.

Käytämme normaalien kohdeilmoitusten lisäksi mm. kuvallisia lehti-ilmoituksia ja virtuaaliesittelyitä, jotka nekin sisältyvät kiinteään välityspalkkioomme. Kun ostaja on löytynyt, asuntokaupat voidaan joko tehdä normaaliin tapaan pankin konttorissa tai vaihtoehtoisesti hoitaa täysin sähköisesti ja turvallisesti etänä Dias-palvelulla, joka myös sisältyy kiinteään palkkioomme.

Kuningaskuluttajan mukaan Myyntiturvan asiakkaat ovatkin saaneet asunnoistaan parhaat kauppahinnat.

Soita meille 010 2327 400 tai jätä TÄSTÄ yhteydenottopyyntö!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ »

Miksi käyttäisit Myyntiturvaa?

kirje

 • Et halua maksaa asuntosi myynnistä liikaa välittäjälle. Myyntiturva myy asuntosi edullisella, kiinteällä välityspalkkiolla. Kiinteät huonelukuun perustuvat välityspalkkiomme »
   
 • Haluat, että asuntoasi markkinoidaan mahdollisimman monipuolisesti. Toisin kuin useimpien kilpailijoiden kohteita, kaikkia myynnissä olevia asuntoja markkinoidaan ilman lisämaksua Oikotiellä ja Etuovessa. Käytämme asuntoilmoituksissamme myös paljon virtuaaliesittelyjä, ja ne sisältyvät normaaliin välityspalkkioomme. Markkinoinnissa käytetään myös kuvallisia lehti-ilmoituksia Helsingin Sanomissa.
   
 • Haluat, että välittäjä on tehokas ja aktiivinen. Nykyinen asuntokaupan markkinatilanne on sen verran vaativa, että jos välitystä hoitava henkilö ei ole aktiivinen, tarmokas ja tehokas, hyväkin asunto voi jäädä myymättä. Myyntitaitojen lisäksi välittäjältä vaaditaan nyt korona-aikana myös erinomaisia teknisiä valmiuksia hoitaa asioita täysin etänä.
   
 • Haluat välittäjän, johon voit luottaa. Myyntiturva on vuokravälityksen markkinajohtajana tunnetun Vuokraturvan myyntiorganisaatio. Vuokraturva on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä. (Taloustutkimus Oy 2020). Yrityksemme on toiminut vuodesta 1998 ja työllistää noin sata välitysalan ammattilaista.
   
 • Haluat välittäjän, joka hoitaa asuntosi myynnin tehokkaasti, alusta loppuun. Myyntiturvan palvelu kattaa kaikki asunnon myynnin ja asuntokaupan vaiheet. 7 askelta asuntokauppaan - Asunnon myyntipalvelumme kuvaus »
   
 • Haluat asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua. Kiinnitämme paljon huomiota asuntojen valokuvaukseen, ilmoitusten teksteihin sekä asiakkaiden henkilökohtaiseen ja turvalliseen palveluun esittelytilanteissa. Ratkaisevan tärkeää on myös, että juridiset seikat ovat kunnossa. 
 • Haluat olla tyytyväinen lopputulokseen. Jokaisen kaupan päätteeksi selvitämme niin myyjän kuin ostajankin tyytyväisyyden.  Myyntiturvan asiakastyytyväisyys on erittäin korkea. Tyytyväinen asiakas on menestyksemme salaisuus. Palautetta asiakkailtamme »

Lisätietoja palvelustamme saat puhelimitse 010 2327 400 tai täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön.

7 askelta asuntokauppaan »

 

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja asunnon omistajasta

Tietoja myytävästä asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »