Tehokas välityspalvelu kohtuulliseen hintaan

Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä välityspalkkiolla. Olemme erikoistuneet nimenomaan asunto-osakeyhtiöissä sijaitsevien asuntojen myyntiin.

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen ja kattavan välityspalvelun. Ammattitaitoinen välittäjämme hoitaa puolestasi kaiken alusta loppuun.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ »

Edulliset kiinteät välityspalkkiot ovat mahdollisia, koska meihin luottaa suuri joukko asuntosijoittajia. He välttävät turhia kuluja ja pitävät työtilanteemme tasaisen hyvänä. Näin pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset kiinteät palkkiot kaikille asiakkaillemme.

Asuntojen markkinointi on meillä erityisen tehokasta nimenomaan, koska se on poikkeuksellisen monipuolista. Netti- ja videomarkkinoinnin lisäksi hyödynnämme aktiivisesti perinteistä kuvallista lehti-ilmoittelua niin Helsingin Sanomissa kuin paikallislehdissäkin. Ja kaikki tämä siis sisältyy kiinteään edulliseen välityspalkkioomme.

Kun asuntosi ostaja sitten on löytynyt, asuntokaupat tehdään joko normaaliin tapaan pankin konttorissa tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti ja turvallisesti etänä Dias-palvelulla. Myös tämä sisältyy kiinteään palkkioomme.

Kuningaskuluttaja teki vertailun Myyntiturvan ja muiden välittäjien kesken silloin, kun Myyntiturvan palvelu oli juuri tullut markkinoille. Havainto oli, että Myyntiturvan asiakkaat olivat saaneet asunnoistaan parhaat kauppahinnat. Osakehuoneistoihin erikoistuminen, kiinteät palkkiot ja monipuolinen markkinointi ovat toimiva yhdistelmä.

Soita meille 010 2327 400 tai jätä yhteydenottopyyntö!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ »

Lue lisää tulevan yhteisen matkamme vaiheista:

7 askelta asuntokauppaan »

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja asunnon omistajasta

Tietoja myytävästä asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »