Seitsemän askelta asuntokauppaan

Arviokäynti

Alkuun pääset soittamalla Myyntiturvan asiakaspalveluun tai jättämällä yhteydenottopyynnön Myyntiturvan kotisivuilla.

Välittäjämme on sinuun yhteydessä, keskustelee asunnon myyntinäkymistä ja arvioi asunnon markkinahinnan. Hän myös vastaa kysymyksiisi ja kertoo sinulle Myyntiturvan edullisesta mutta kattavasta myyntipalvelusta. Kävi miten kävi, arviokäynti ja käydyt keskustelut eivät maksa sinulle mitään.

Toimeksiantosopimus

Välittäjämme laatii asunnon myyntityötä koskevan toimeksiantosopimuksen. Allekirjoittaminen onnistuu tarvittaessa sähköisestikin, ja välittäjä ryhtyy heti töihin.

Välittäjä kirjaa ylös asuntoa koskevat tiedot, merkitsee muistiin asunnon varustetason, laatii sähköisesti pohjapiirustuksen ja ottaa asunnosta myyntihenkiset valokuvat markkinointia varten. 

Välittäjä perehtyy myös taloyhtiöön, selvittää tulevat peruskorjaukset ja tilaa kaikki tarvittavat asiakirjat puolestasi. Lopuksi hän laatii myynti-ilmoituksen.

Markkinointi

Asuntoasi markkinoidaan niin kotisivuillamme, Oikotiellä kuin Etuovellakin. Käytämme asuntoilmoituksissamme paljon virtuaaliesittelyjä, ja ne sisältyvät normaaliin välityspalkkioomme. Lisäksi Myyntiturva markkinoi asuntoja myös kuvallisilla lehti-ilmoituksilla Helsingin Sanomien Koti-liitteessä sekä paikallislehdissä. 

Esittelyt

Välittäjämme esittelee asuntoa potentiaalisille ostajille. Käytämme erityisen paljon tehokkaita sähköisiä esittelytapoja, kuten virtuaali- ja videoesittelyjä.  Lisäksi esittelemme asuntoa myös asiakkaiden toiveiden pohjalta järjestettävissä yksityisesittelyissä.

Tiedustelut ja asiakirjapyynnöt

Välittäjämme vastaa asuntoa koskeviin tiedusteluihin ystävällisesti palvellen ja huolehtii, että mahdolliset ostajat saavat kaipaamansa asiakirjat.

Tarjousneuvottelut

Välittäjämme neuvoo ja auttaa kiinnostuneita ostajia tarjousten laatimisessa sekä myyjää hintaneuvotteluissa ja tarjouksiin vastaamisessa. Tarjousten tekeminen ja hyväksyminen hoituu tarvittaessa täysin sähköisesti.

Asuntokauppa

Myyntiturva hoitaa kauppakirjan laadinnan ja huolehtii muista tarvittavista asuntokaupan valmisteluista. Myyntiturva avustaa sekä sinua että ostajaa asuntokauppaan liittyvissä asioissa ja valvoo, että asuntokauppa sujuu lakien ja asetusten mukaisesti. Kaupat voidaan tehdä tarvittaessa myös etänä, koska käyttämämme DIAS-palvelu ei vaadi lainkaan vierailua pankin konttorissa. 

 

Ota ensimmäinen askel!

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö tai
Soita p. 010 2327 400 (ma-su klo 8-20).

Toimimme pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen ja Oulun alueilla.

Myyntiturvan välityspalvelu »

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja asunnon omistajasta

Tietoja myytävästä asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »