Seitsemän askelta asuntokauppaan

Arviokäynti

Alkuun pääset soittamalla Myyntiturvan asiakaspalveluun tai täyttämällä yhteydenottopyynnön Myyntiturvan kotisivuilla.

Tapaat välittäjämme asunnolla lähipäivinä. Välittäjä kertoo sinulle asunnon myyntinäkymistä ja arvioi asunnon markkinahinnan. Hän myös vastaa kysymyksiisi ja kertoo sinulle Myyntiturvan edullisesta mutta kattavasta myyntipalvelusta. Kävi miten kävi, arviokäynti ei maksa sinulle mitään.

Toimeksiantosopimus

Välittäjä perehtyy myös taloyhtiöön, selvittää tulevat peruskorjaukset ja tilaa kaikki tarvittavat asiakirjat puolestasi.

Välittäjä laatii asunnon myyntityötä koskevan toimeksiantosopimuksen. Allekirjoitatte sopimuksen, lyötte kättä päälle ja välittäjä ryhtyy heti töihin. Välittäjä kirjaa ylös asuntoa koskevat tiedot, kartoittaa asunnon varustetason ja ottaa asunnosta valokuvat markkinointia varten.

Markkinointi

Välittäjä käsittelee valokuvat ja laatii asunnon myynti-ilmoituksen. Asuntoa markkinoidaan Myyntiturvan omien kotisivujen lisäksi sekä Oikotiellä että Etuovella. Käytämme asuntoilmoituksissamme myös paljon virtuaaliesittelyjä, ja ne sisältyvät normaaliin välityspalkkioomme. Myyntiturva markkinoi asuntoja myös kuvallisilla lehti-ilmoituksilla Helsingin Sanomien Koti-liitteessä. 

Esittelyt

Välittäjä esittelee asuntoa potentiaalisille ostajille. Välittäjä järjestää yleiset asuntoesittelyt ja käy esittelemässä asuntoa myös asiakkaiden toiveiden pohjalta järjestettävissä yksityisesittelyissä.

Tiedustelut ja asiakirjapyynnöt

Välittäjä vastaa asuntoa koskeviin tiedusteluihin ja huolehtii, että mahdolliset ostajat saavat kaipaamansa asiakirjat.

Tarjousneuvottelut

Välittäjä neuvoo ja auttaa mahdollisia ostajia tarjousten laatimisessa sekä myyjää hintaneuvotteluissa ja tarjouksiin vastaamisessa.

Asuntokauppa

Myyntiturva hoitaa kauppakirjan laadinnan ja huolehtii muista tarvittavista asuntokaupan valmisteluista. Myyntiturva avustaa sekä sinua että ostajaa asuntokauppaan liittyvissä asioissa ja valvoo, että asuntokauppa sujuu lakien ja asetusten mukaisesti.

 

Ota ensimmäinen askel!

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö tai
Soita p. 010 2327 400 (ma-su klo 8-20).

Toimimme pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen, Lahden ja Oulun alueilla.

Mitä sinä toivot asunnonvälittäjältäsi? »

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja asunnon omistajasta

Tietoja myytävästä asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »