Effektiv förmedling till rimligt pris

Myyntiturva säljer bostäder med förmånliga fasta förmedlingsarvoden. Vi är specialiserade på att sälja i synnerhet bostäder i bostadsaktiebolag.

Vi erbjuder dig en personlig och heltäckande förmedlingstjänst. Våra yrkesskickliga mäklare sköter för din räkning allting från början till slut.

LÄMNA KONTAKTBEGÄRAN »

Det är möjligt för oss att ha förmånliga fasta förmedlingsarvoden, eftersom en stor mängd bostadsplacerare litar på oss. De undviker onödiga kostnader och håller vår arbetssituation på en jämn och god nivå. På så sätt kan vi erbjuda alla våra kunder synnerligen konkurrenskraftiga fasta arvoden.

Marknadsföringen av bostäderna är hos oss särskilt effektiv – uttryckligen eftersom den är exceptionellt mångsidig. Förutom nät- och video marknadsföring utnyttjar vi aktivt traditionella bildförsedda tidningsannonser i såväl Helsingin Sanomat som lokaltidningarna. Och allt detta ingår alltså i vårt fasta förmånliga förmedlingsarvode.

Kungskonsumenten gjorde en jämförelse mellan Myyntiturva och övriga förmedlare i det skede, när Myyntiturvas tjänst just hade kommit ut på marknaden. Observationen var att Myyntiturvas kunder hade fått de bästa priserna för sina bostäder. Specialiseringen på aktielägenheter, fasta arvoden och mångsidig marknadsföring är en fungerande kombination.

Ring oss på 010 2327 400 lämna begäran att vi ska kontakta er!

LÄMNA KONTAKTBEGÄRAN » 

Läs mer om kontakterna i vår kommande gemensamma resa:

7 STEG TILL EN BOSTADSAFFÄR »

 

Kontaktbegäran

De uppgifter som matats in på blanketten sänds per e-post till Vuokraturvas kundservice. Läs mer om vår Dataskyddsbeskrivning »

Uppgifter om ägaren

Uppgifter om bostaden

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och föra statistik. Mer information »Godkänn »