Myyntiturvas förmedlingstjänst räddar trots coronan

Myyntiturva säljer bostäder med förmånliga fasta förmedlingsarvoden och marknadsför bostäderna synnerligen mångsidigt.

Under coronaepidemin utnyttjar vi effektivt den nya teknikens möjligheter och privata visningar.

Förutom normala objektsannonser använder vi bl.a. bildförsedda tidningsannonser och virtuella presentationer, som även de ingår i vårt fasta förmedlingsarvode. När det har hittats en köpare, kan bostadsaffären antingen göras på normalt sätt på bankkontoret eller alternativt skötas helt elektroniskt och tryggt på distans med DIAS-tjänsten, som också ingår i vårt fasta arvode. 

Enligt Kungskonsumenten har Myyntiturvas kunder de facto fått de bästa priserna för sina bostäder.

Ring oss på 010 2327 400 eller lämna HÄR begäran om att vi ska kontakta er!

LÄMNA KONTAKTBEGÄRAN »

Varför skulle du anlita Myyntiturva?

 • Du vill inte betala för mycket åt förmedlaren för försäljningen av din bostad. Myyntiturva säljer din bostad till ett förmånligt, fast förmedlingsarvode. Våra fasta förmedlingsarvoden, som baserar sig på antalet rum »
   
 • Du vill att din bostad ska marknadsföras så mångsidigt som möjligt. Till skillnad från de flesta konkurrenters objekt, marknadsförs alla bostäder som är till salu utan tilläggsavgift i Oikotie och Etuovi. Vi använder i våra bostadsannonser i stor utsträckning även virtuella visningar, och de ingår i vårt normala förmedlingsarvode. I marknadsföringen används också bildförsedda tidningsannonser i Helsingin Sanomat.
   
 • Du vill att förmedlaren ska vara effektiv och aktiv. Det nuvarande marknadsläget inom bostadshandeln är så pass krävande att om den person som sköter förmedlingen inte är aktiv, energisk och effektiv, kan också en bra bostad förbli osåld. Förutom säljförmåga krävs det nu av mäklaren klart mer fotarbete än ännu för några år sedan.
   
 • Du vill ha en förmedlare, som du kan lita på. Myyntiturva är försäljningsorganisationen för Vuokraturva, som är känd som marknadsledare i hyresförmedling. Vuokraturva är den hyresförmedlare som är både mest känd och som har fått det bästa skolvitsordet (Taloustutkimus Oy 2015). Vårt företag har verkat sedan år 1998 och sysselsätter ca hundra proffs inom förmedlingsbranschen.
   
 • Du vill ha en förmedlare, som sköter försäljningen av din bostad effektivt, från början till slut. Myyntiturvas tjänst omfattar alla skeden i försäljningen av bostaden och bostadsaffären.
   
 • Du vill ha sakkunnig och yrkeskunnig betjäning. Vi ägnar mycket uppmärksamhet åt fotograferingen av bostäderna, annonstexterna samt den personliga betjäningen av kunderna i visningssituationerna. Det är även av avgörande vikt att de juridiska frågorna är i sin ordning.
   
 • Du vill vara nöjd med slutresultatet. Som avslutning på varje affär klarlägger vi såväl försäljarens som köparens tillfredsställelse. Myyntiturvas kundtillfredsställelse är synnerligen hög. En nöjd kund är hemligheten bakom vår framgång. Respons av våra kunder »

Du får ytterligare information om våra tjänster per telefon 010 2327 400 eller genom att fylla i kontaktbegäran nedan.

Kontaktbegäran

De uppgifter som matats in på blanketten sänds per e-post till Vuokraturvas kundservice. Läs mer om vår Dataskyddsbeskrivning »

Uppgifter om ägaren

Uppgifter om bostaden

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och föra statistik. Mer information »Godkänn »