Att lämna köpanbud på en bostad

Beakta de här tipsen, när du tänker lämna anbud på en bostad som är till salu: 

Om du vill lämna anbud på en bostad, tala om det för den mäklare som har hand om försäljningen av bostaden. Hen antecknar anbudsvillkoren och sänder dig ett förhandsifyllt anbud, som du kan underteckna elektroniskt med dina bankkoder.

Lämplig giltighetstid  

Vi rekommenderar en kort, maximalt ungefär två dygns giltighetstid för ett köpanbud. Säljaren kan vid behov be om mer tid för att svara på anbudet.      

Fyll i anbudet omsorgsfullt  

Kontrollera omsorgsfullt uppgifterna i anbudet innan du undertecknar det. Fäst särskild uppmärksamhet vid att summorna, datumen samt dina egna person- och kontaktuppgifter säkert är korrekta.

Lämna frejdigt anbud!

Du kan frejdigt lämna det anbud som du önskar på bostaden. Säljaren kan eventuellt lämna ett motanbud åt dig, även om han/hon skulle besluta sig för att inte godkänna anbudet som sådant.

Särskilt eftersökta objekt

En del av de bostäder som kommer till försäljning säljs på basis av den första visningen, varför det ofta är trumf att vara snabb med att lämna anbud. Du kan också lämna ett anbud på en bostad, som överstiger det försäljningspris som nämnts i annonsen, om du vill säkra att det anbud du lämnar skiljer sig från eventuella konkurrerande anbud. 

Bostäder till salu »
​Tips för bostadsköpare »

Kontaktbegäran

De uppgifter som matats in på blanketten sänds per e-post till Vuokraturvas kundservice. Läs mer om vår Dataskyddsbeskrivning »

Uppgifter om ägaren

Uppgifter om bostaden

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och föra statistik. Mer information »Godkänn »