Att lämna köpanbud på en bostad

Beakta de här tipsen, när du tänker lämna anbud på en bostad som är till salu: 

Förhandsifyllt köpanbud

Du kan be den av våra mäklare som har hand om försäljningen av bostaden att per e-post sända åt dig en förhandsifylld köpanbudsblankett, som du i lugn och ro kan fylla i till slut. Om du så önskar får du också köpanbudet vid bostadsvisningen antingen som en tom blankett eller färdigt förhandsifylld.

Lämplig giltighetstid  

Vi rekommenderar en kort, maximalt ungefär två dygns giltighetstid för ett köpanbud. Säljaren kan vid behov be om mer tid för att svara på anbudet.      

Fyll i anbudet omsorgsfullt  

Kontrollera omsorgsfullt uppgifterna i anbudet innan du undertecknar det. Fäst särskild uppmärksamhet vid att summorna, datumen samt dina egna person- och kontaktuppgifter säkert är korrekta.

Lämna frejdigt anbud!

Du kan frejdigt lämna det anbud som du önskar på bostaden. Säljaren kan eventuellt lämna ett motanbud åt dig, även om han/hon skulle besluta sig för att inte godkänna anbudet som sådant.

Särskilt eftersökta objekt

En del av de bostäder som kommer till försäljning säljs på basis av den första visningen, varför det ofta är trumf att vara snabb med att lämna anbud. Du kan också lämna ett anbud på en bostad, som överstiger det försäljningspris som nämnts i annonsen, om du vill säkra att det anbud du lämnar skiljer sig från eventuella konkurrerande anbud. 

Bostäder till salu »
​Tips till bostadsvisningen »

Kontaktbegäran

De uppgifter som matats in på blanketten sänds per e-post till Vuokraturvas kundservice. Läs mer om vår Dataskyddsbeskrivning »

Uppgifter om ägaren

Uppgifter om bostaden

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och föra statistik. Mer information »Godkänn »