Tiedotteet

Yksiöiden kauppa käy kovilla kierroksilla – Myyntiturva aloittaa tuhannen euron superkampanjan

Asuntokaupan tilanne on yhä kaksijakoisempi. Suurten ja keskikokoisten asuntojen kaupassa on haasteita, mutta yksiöt menevät kuin kuumille kiville.

Lue lisää »

Myyntiturva iskee Turkuun – aloittaa jälleen myymällä asunnot ilmaiseksi

Kiinteistönvälitysalaa puolitoista vuotta hämmentänyt Myyntiturva vie kiinteät edulliset välityspalkkiot seuraavaksi Turkuun. Toiminta alkaa tänään ja aloitus on räväkkä. Myyntiturva myy Turussa kaikki lokakuun aikana myyntiin saamansa asunnot täysin ilmaiseksi, eli välityspalkkiolla 0 euroa. Vastaavat aloituskampanjat ovat aiemmin Helsingissä ja Oulussa tuoneet Myyntiturvalle noin 200 asuntoa veloituksettomaan myyntiin, eli asiakkaille on tehty lanseerauksen kunniaksi ilmaiseksi noin miljoonan euron arvoiset työt.

Lue lisää »

Myyntiturva hyökkää Ouluun – aloittaa myymällä asunnot ilmaiseksi

Myyntiturva on ensimmäisen toimintavuotensa aikana vallannut markkinoita, herättänyt keskustelua ja hämmentänyt kilpailijoitaan pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen täysimittainen kampanja markkinoiden valtaamiseksi myös muissa kasvukeskuksissa alkaa tänään Oulussa. Myyntiturvan uusi toimisto Oulussa hoitaa kaikki heinäkuun aikana saamansa asuntojen myyntitoimeksiannot ilmaiseksi, eli välityspalkkiolla 0 euroa. Vastaava aloituskampanja toi viime vuonna pääkaupunkiseudulla 10 päivässä Myyntiturvalle yli 150 asuntoa myyntiin. Myös Oulussa tavoitteet ovat korkealla.

Lue lisää »

Asuntokaupan uusjako

Asuntokaupan uusjako on Vuokraturva Oy:n kesällä 2013 tilaama Hiljainen reportaasi™ suomalaisen kiinteistönvälitystoiminnan sopimuskäytännöistä ja niiden muutospaineista sekä kansainvälisistä toimintamalleista.  Raporttiin haluttiin koota faktaa ja perusteltuja mielipiteitä keskustelua herättävästä aiheesta.

Lue lisää »

Myyntiturva laajenee Lahteen

Vuokravälityksen markkinajohtaja Vuokraturva lanseerasi Myyntiturva-konseptinsa pääkaupunkiseudulla toukokuussa. Edulliset kiinteät välityspalkkiot herättivät heti paljon julkista keskustelua, toivat Myyntiturvalle satoja kohteita myyntiin ja horjuttivat koko toimialan palkkiotasoja pääkaupunkiseudulla. Kilpailijat ovat joutuneet tavalla tai toisella vastaamaan haasteeseen. Nyt Myyntiturvan toiminta laajenee Lahteen. Myyntiturvan kiinteät välityspalkkiot ovat Lahdessa samat kuin pääkaupunkiseudullakin, ja ne ovat Lahdenkin mittakaavassa hyvin edulliset. 90 prosenttia myynnissä olevista kaksioista ja yli 95 prosenttia myynnissä olevista yksiöistä on sellaisia, joissa asunnon myyjä säästää rahaa, jos antaa asuntonsa nykyisen välittäjän sijaan Myyntiturvalle myyntiin.

Lue lisää »

Stailaus ei enää riitä, nyt asuntokaupan syntyminen vaatii enemmän

Vielä viisi vuotta sitten asunnon stailaus oli uusi keino asuntokaupassa. Se tehosti myyntiä aluksi selvästi ja nosti myös kauppahintaa. Nyt ihmiset ovat oppineet katsomaan stailauksen läpi. Jos asunto halutaan saada kaupaksi, mutta puutteita on, ei niiden peittely enää juuri auta. Ostajalle on osattava tarjota hyviä valmiiksi mietittyjä remonttisuunnitelmia, joilla asunnosta oikeasti tulee hieno ja toimiva. Jos ajatellaan, että ostaja keksii ne itse lyhyen näytön aikana, moni kauppa jää syntymättä.

Lue lisää »

Myyntiturva laajenee Tampereelle – palkkiot samat kuin Helsingissä

Vuokravälityksen markkinajohtaja Vuokraturva lanseerasi toukokuussa Myyntiturva-konseptinsa. Edulliset kiinteät välityspalkkiot mullistivat alan palkkiotason pääkaupunkiseudulla. Nyt toiminnan valtakunnallinen laajeneminen alkaa, ja ensimmäisenä on vuorossa Tampere. Vaikka asuntojen myyminen on Tampereella pääkaupunkiseutua vaikeampaa ja työläämpää, Myyntiturva myy asunnot Tampereella samoilla välityspalkkioilla kuin Helsingissäkin.

Lue lisää »

Myyntiturva nappasi kiinteistönvälityksessä mukavan markkinaosuuden 10 päivässä: 152 toimeksiantoa

Myyntiturva vastaanotti palvelun 21.5.2012 tapahtunutta lanseerausta seuranneiden 10 päivän aikana 152 myyntitoimeksiantoa Helsingin seudulta. Lentävä lähtö on Myyntiturvalle tärkeä, koska se tavoittelee markkinajohtajuutta yksiöiden myyntivälityksessä pääkaupunkiseudulla. Myyntiturva pyrkii samalla mullistamaan kiinteistönvälitysalan palkkiotason.

Lue lisää »

Myyntiturva aloittaa – ja mullistaa kiinteistönvälityksen välityspalkkiot

Vuokravälityksen markkinajohtaja Vuokraturva lanseeraa tänään Myyntiturva-konseptinsa. Lanseerausta koskeva tiedotustilaisuus pidetään klo 11–12. Myyntiturva mullistaa kiinteistönvälityksen palkkiotason edullisilla kiinteillä välityspalkkioilla. Niiden suuruus on vain murto-osa niistä palkkioista, joita pääkaupunkiseudulla on viime vuosina totuttu maksamaan. Kilpailijoiden kohtuuttomuuksiin luisuneisiin palkkioihin halutaan kiinnittää maksimaalinen määrä huomiota lanseerauksen yhteydessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Myyntiturva hoitaa toukokuussa vastaanottamansa myyntitoimeksiannot täysin ilmaiseksi, eli välityspalkkiolla nolla euroa.

Lue lisää »

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »